Markeren met Linda

0 Comments

Wie wil er in de bossen van Yalova helpen markeren?

Periode nader overeen te komen.

Je verblijft als gast bij mij thuis, in een 2-kamerappartementje met eigen opgang en sanitair. Ik woon op 80 m van de Zee van Marmara, waar je in de zomer kunt zwemmen en in het koude seizoen lekker kunt uitwaaien.

Maximaal 4 personen.

De meeste markeringen van de Sufi Trail dateren al weer van zo’n zes jaar geleden. We hebben die toen aangebracht met een groep internationale vrijwilligers uit verschillende landen. Veel van de markeringen zijn door invloed van zon en regen vervaagd of door andere omstandigheden volledig verdwenen. In de bossen van Yalova was een stukje van enkele kilometers niet gemarkeerd, de verf was op (tja, dat kan gebeuren J) en is er zelfs een heel stuk Sufi pad helemaal verdwenen, omdat er een compleet nieuwe weg dwars door het gebied is aangelegd.

Tijdens de karavaan in mei hebben we met de groep als een flink aantal markeringen hersteld en nieuw paden gevonden, waar oude niet meer bestonden. Heel veel dank daarvoor. Een karavaan heeft echter geen tijd om een dagje langer te blijven, we moesten door.

Daarom ben ik op zoek naar een paar mensen die graag met mij een paar dagen door de bossen van Yalova willen struinen en de etappe tot Orhangazi af willen maken. In het bos markeren is leuk. Naast het verven en met montagekit aanbrengen van markeringen nemen we een kapmes en snoeitang mee om het pad, daar waar nodig, vrij te maken.

Mailadres en telefoonnummer vind je bovenaan de site.

Tot horens! Liefs Linda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vrienden sites